Kikker in bad

Speciale mogelijkheden voor dierenspeciaalzaken

Heb jij of werk jij bij een dierenspeciaalzaak of dierentuin, dan zul je het met ons eens zijn dat het voeren van een goede administratie belangrijk is binnen de hobby van CITES dieren.

Wij willen daarom dat de (nieuwe) hobbyisten daar bij de aanschaf van één of meerdere dieren al over geinformeerd wordt, en nog beter, gelijk een goede start krijgen. Daarom willen wij zoveel mogelijk dierenspeciaalzaken aansluiten aan Terrafile!

Er zitten ook extra opties voor de winkeliers en dierentuinen in Terrafile om het nog makkelijker te maken en de overdracht ook te kunnen gebruiken binnen de financiele boekhouding. Een dierenspeciaalzaak kan namelijk een inkoop- en verkoopprijs aan een dier toevoegen samen met een referentienummer. Deze worden getoont op de overdrachtsverklaringen waardoor deze zo uitgeprint in de financiële administratie kan.

Wellicht heb jij als eigenaar van een dierenspeciaalzaak andere wensen? Laat het ons dan gerust weten dan kunnen we kijken hoe we dit in Terrafile in kunnen bouwen

Wij voorzien de winkels van flyers met informatie over de verplichte administratie die meegeven kan worden aan de klanten, deze worden geleverd met een mooie houder die op de toonbank gezet kan worden. Zijn de flyers op? Geen probleem, geef ons een seintje en wij verzorgen nieuwe.

Voor dierentuinen kunnen wij ook wat betekenen

Een dierentuin handeld niet in dieren, maar toch vinden wij het belangrijk om ook voor deze branche van betekenis te zijn. Er liggen plannen om Terrafile verder uit te breiden en te koppelen met andere systemen zodat via 1 systeem verschillende informatie opgehaald kan worden. Mocht je als dierentuin ideeën hebben voor Terrafile, geef ze dan door via: info@terrafile.eu

Terrafile logo donker grijs
Terrafile - Ook voor slangen

Hoe werkt het en wat kost het?

Hoe werkt het?
Wil jij jouw klanten ook een goede start geven in de hobby? Maak dan om te beginnen een account aan via onderstaande knop. Neem daarna contact met ons op om je account om te laten zetten naar een winkeliers account.

Wij zorgen dan dat het account omgezet wordt en dat je zo snel mogelijk de flyers en houder in huis hebt. Je kunt na het aanmaken van het account wel gelijk beginnen met het toevoegen van de dieren die je op dat moment in je winkel aanwezig zijn.

Heb je liever dat wij in de winkel langskomen voor meer informatie en uitleg? Vul dan het formulier op deze pagina in, wij nemen dan zo snel mogelijk contact op om een afspraak in te plannen of mailen je de voordelen van het dierenspeciaalzaak account.

Wat kost het?
De kosten bedragen € 250,00 per jaar (excl. BTW) hiervoor krijg je:

  • Toegang tot de extra opties voor dierenspeciaalzaken
  • Alle mogelijkheden van de particulieren pakketten
  • Het bedrijf komt op onze website bij "Aangesloten dierenspeciaalzaken"
  • Wij maken een post over het bedrijf op onze Facebook, Instagram en LinkedIn pagina
  • Er komt een reclame banner van het bedrijf in het dashboard van de gratis accounts
  • Flyers en een mooie houder, deze flyers kun je aan klanten meegeven na aankoop van een dier

Laten we samen de hobby in een beter daglicht stellen.

Terrafile logo donker grijs

Maak een afspraak of vraag naar de voordelen

Choose an option
Ik wil via de mail meer informatie
Ik wil graag een telefonische afspraak
Ik wil graag een afspraak maken
Voorkeurs datum en tijd bij afspraak
Terrafile - Ook voor reptielen

Terrafile wordt gesteund en aanbevolen door: