huisdieren app

De HuisdierenApp

De HuisdierenApp is een handige tool voor diereigenaren. Een groot aantal honden-, katten- en paardenbezitters gebruikt de App al om alle gegevens van hun dier altijd bij de hand te hebben. Want het houden van dieren brengt naast veel plezier, ook verplichtingen met zich mee. Voor honden en paarden is het hebben van een identificatie-chip bijvoorbeeld bij wet verplicht en ook als je een slang (reptiel) of kikker (amfibie) hebt, moet je aan bepaalde regels voldoen.

De HuisdierenApp en Terrafile hebben daarom de handen in een geslagen! Huisdierenbezit makkelijker én leuker maken is het credo dat beide organisaties hebben. Door de administratie centraal te houden heb je altijd overzicht. Dit gecombineerd met leuke, relevante informatie over evenementen (zelfs in coronatijd) en dierennieuws, zorgt ervoor dat de HuisdierenApp een must have is voor elk baasje en Terrafile een must have voor herpeten-hobbyisten*.

*Met 'herpeten' wordt de groep van terrariumdieren bedoeld.

Neem eens een kijkje in de Appstores en download de gratis HuisdierenApp. Voor meer informatie kan je terecht op de sites www.huisdierenapp.nl

Terrafile wordt gesteund en aanbevolen door: